> Home

Contact

Gaat u zelf aan de slag met een Gezond Schoolplein of overweegt u dit?
Laat het ons weten, en stuur een mailtje met ‘Wij gaan aan de slag!’ naar info@jantjebeton.nl

Fotografie

Het gebruikte beeldmateriaal is onder meer afkomstig van Jantje Beton, Tamara Reijers, Lenneke Lingmont, Ouders van Nu en Juri Hiensch. We trachten alle belanghebbenden op gepaste wijze tegemoet te komen. Mocht u echter vragen of opmerkingen over gebruik van beeldmateriaal hebben, neem dan contact met ons op.

Voor alle vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via info@jantjebeton.nl.

Aansprakelijkheid

Ondanks dat het materiaal met grote zorg is samengesteld, kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Jantje Beton en IVN kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Niets van het materiaal mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Jantje Beton of IVN worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, of niet bedrijfsmatig schoolgebruik.

Privacy

Deze site maakt gebruikt van Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.